Magamról

Fekete Anita vagyok…

… közgázos, tanári és kalandos webes múlttal. És ezt 2015-ben írtam az akkor készített weboldalamra. Majd egyszer frissítem 😀 Lényeg a lényeg: azóta már belemerültem a weboldalak világába rendesen, és a fiaim is webfejlesztőnek álltak.

Szóval ez volt az eredeti bemutatkozóm:

A Blackerie nem más, mint egy Fekete család! 🙂
Egyelőre főleg az anya (Anita) munkahelye és játszótere.
De ott van mellette a két már-már felnőtt fiú, akik inspirációt és rálátást biztosítanak a következő generációra. Nem rejtik véka alá a véleményüket, segítenek a tesztelésben és tőlük jönnek a leghasznosabb hibajelentések. Időnként a leglelkesebb tanítványok – máskor inkább lusták.
Ja, és állandóan kérik az ebédet 🙂
És mindebből semmi nem lenne Black (a családfő) nyújtotta háttér nélkül!

Szóval én kb. életem közepén, 2014-ben csöppentem erre a területre, amikoris egy kétségbeesett jövőkeresés közepette belebotlottam a Harvard Bevezetés a Számítástudományba online kurzusába, ami aztán teljesen beszippantott, és azóta sem ereszt el 🙂
Ha körülnéztél az oldalon, van már egy képed rólam. Ezt itt mind én csináltam – csinálom, lassacskán, a saját tempómban, ahogy az időm engedi.
Kísérletezem, szeretem, ha új dolgok, új irányok születnek, és azt sem bánom, ha csak lassan forrnak ki.
Imádok a színekkel és a szavakkal játszani, és programozni is szeretek. Azt tartom az igazi kihívásnak, hogy úgy jelenítsem meg az információt, hogy a látogatónak legyen kedve időt tölteni a weboldalon.
A Googlenak is dolgozom, ilyen tesztelés-szerű háttérmunkát. Eközben weboldalak százait kell meglátogatnom (most már mobilon) és értékelnem. Ezalatt egész jó képem lett arról, mi a helyzet a magyar és a nemzetközi weben.
Szóval egyszerre mindkét oldalt látom: azt is, hogy milyen weboldalakat szeretne látni a Google a top pozíciókban, és azt is, hogy milyeneket találnak a felhasználók 🙂
Közben azért a tanár se halt ki belőlem. Tehát ha úgy gondolod, hogy nem készíttetni szeretnéd a weboldalad, hanem irányítás alatt saját magad csinálni, azt is lehet! Nem ördöngösség, és nem muszáj hozzá programozni, van sok könnyen használható cucc. Jöhetsz élőben vagy Skypon is.

A kép legalább mostanában készült 😀

Ez pedig a régebbi portfólió oldalam.
Azóta megállapodtam a WordPressnél…