TELJESKÖRŰ WEBOLDAL

a leggyakrabban előforduló elemekkel, igényeid szerint extra funkciókkal

Bemutatok itt pár gyakran előforduló oldalelemet

amire szükséged lehet

Bővebb információt a teljeskörű csomagról lentebb találsz

AKTUÁLIS

Ha vannak folyamatosan frissülő híreid, akkor örülni fogsz egy ilyen blokknak. Ez lehet friss hírek blokk, vagy valamilyen kategóriába tartozó bejegyzések, amiket szelektíven a főoldalra akarsz kitenni. Nem neked kell ide elhelyezned őket, hanem automatikusan idekerülnek, miután a szerkesztőben megírod a bejegyzést.

Harmadik bejegyzés

Vagyis te csak simán megírsz egy blogbejegyzést, én meg úgy állítom be a kezdőlapot, hogy az automatikusan ide kerüljön.

Tovább

Második bejegyzés

Úgy is lehet, hogy nem a mindenkori legfrissebb bejegyzések kerülnek ide, hanem létrehozol egy külön kategóriát a főoldalra kerülő bejegyzéseknek. A többi pedig a blog oldalon érhető csak el.

Tovább

Első bejegyzés

Ha pedig nem akarsz túl sokat foglalkozni a weboldalad tartalmával, azaz a híreket nem itt fogod közölni (hanem mondjuk a Facebook oldaladon) akkor természetesen felesleges ez a blokk. Az nem…

Tovább

SZOLGÁLTATÁSOK

Webfejlesztés

Weboldalakat fejlesztek, dizájnolok. Közben arra törekszem, hogy emberarcúak, otthonosak legyenek az ügyfeleim weboldalai. Imádok a színekkel és a szavakkal játszani, és programozni is szeretek.

Írás, fordítás

Ha te magad nem szeretsz írni, megírom a weboldalad tartalmát az elképzeléseid alapján, felhasználóbarát módon. Sőt, akár le is fordítom angolra, mivel fordítóként is tevékenykedem.

Közösségi média

Ha szeretnéd, elkészítem vállalkozásod közösségi média oldalait, és azt egyedi igényeid alapján üzemeltetem is (angolul vagy magyarul). 

Figyelemfelkeltő sáv

El tudnál képzelni egy ehhez hasonló weboldal-megoldást?

CSAPATUNK

Első tag

beosztás

Rövid bemutatkozás. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Második tag

beosztás

Click here to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Harmadik tag

beosztás

Click here to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

A teljeskörű csomag tartalma


A Teljeskörű csomag kiinduló árához ez az oldal, az itt szereplő oldalszerkezetek, blokkok az irányadóak, amik természetesen a te egyedi igényeidhez, stílusodhoz, színvilágodhoz, stb. lesznek igazítva. Alapszintű biztonsággal, alap SEO-val, cookie kezeléssel, kapcsolati űrlappal, max. 5 aloldallal. A tartalmat (szöveget, képeket) tőled kapom.

Ha szeretnél ötleteket tartalmad elrendezéséhez, feltétlenül nézd meg ezt az oldalt! (kép)

Az árak és információk tájékoztató jellegűek, pontos árajánlatot alapos igényfelmérés után tudok adni!
Az igényfelmérő beküldése után (ingyenes) szóbeli megbeszélésre is sor kerül.

Bármelyik alap további tartalommal és funkciókkal bővíthető. Választhatsz a plusz elemek vagy sablonok közül, és kérhetsz extra szolgáltatásokat. Persze minél inkább egyediek az igények, annál inkább közelít az árfekvés a Komplex csomagéhoz. Sőt, igazából a Komplex csomag elnevezés azt hivatott tükrözni, hogy kevésbé lehet előregyártott dolgokból építkezni, egyedi megoldások készülnek.

KAPCSOLAT

Általános kérdésekhez, kérlek, használd a kapcsolati űrlapot. Ha konkrét elképzeléseid vannak, árajánlat kéréshez kérlek, töltsd ki az igényfelmérőt.

    Adataidat kizárólag a kéréseddel kapcsolatos kommunikációhoz használjuk.